DBP Management is een veelzijdig, internationaal adviesbureau voor projectmanagement dat in 2010 is opgericht. DBP Management is voornamelijk actief in de procesindustrie en de energiesector. Het is één van de vier dochterondernemingen van The ENCODE Group.

De belangrijkste diensten zijn (interim) projectmanagement, engineering, constructiemanagement, verander- en implementatiemanagement. De projectmanagers van DBP Management hebben veel ervaring met een groot aantal fabrieken en installaties, variërend van kerncentrales tot HVAC-systemen. Andere voorbeelden van projecten zijn de ontwikkeling van hoogovens (10.000 ton), tankterminals (100.000-500.000 m 3 ), de ontwikkeling van zeehavens en haventerminals en het bouwen van installaties voor de voedingsverwerkende industrie.

Gezondheid en veiligheid

De directie van DBP ziet de gezondheid en veiligheid van zijn medewerkers en bezoekers als een belangrijke prioriteit. Het management bevordert een bedrijfscultuur van bewustwording, open communicatie, veiligheidstraining, toezicht en slim werken. Het einddoel is de volledige uitbanning van alle werk gerelateerde ongevallen of ziekten.

bar-food.jpg

bar-metal-industry.jpg

bar-oil-gas.jpg

bar-energy.jpg

Het managamentteam

peter-klaassen-square.jpg

Peter Klaassen, Director

De Directeur van DBP Management is Peter Klaassen, hij is tevens 1 van de oprichters van het bedrijf. 

Peter heeft meer dan 15 jaar eravring als Project Manager en Engineering Manager. 

Linkedin   E-mail


Barry van Zwet, Director

.....


Linkedin   E-mail

barry-van-zwet-square.jpg