DBP management

A1 Werkplan BV, het constructie detacheringsbureau van Encode Group

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de ENCODE Group BV. 

Binnen de ENCODE Group hebben we 3 bedrijven, namelijk THE BADGER COMPANY als engineering bureau, DBP MANAGEMENT voor Project Management en Consultancy en REGDAB Recruitment Services voor het detacheren van engineers.

Met ingang van 1 juli 2016 hebben we daar het 4e bedrijf aan toegevoegd en hebben wij A1 Werkplan B.V. ,het detacherings bureau voor constructie personeel, overgenomen. 
A1 Werkplan B.V. heeft een goede reputatie als organisatie, waarin de kwaliteit van het ter beschikking gesteld personeel tegen een betaalbare prijs centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij A1 Werkplan B.V. onder onze hoede kunnen nemen en daarmee de activiteiten van ENCODE GROUP kunnen uitbreiden en complete projecten kunnen ondersteunen, zowel voor engineering, project management als ook de uitvoering.

A1 Werkplan B.V. blijft het vertrouwde adres voor goed constructie personeel en garandeert de service die u de afgelopen 10 jaar van hun gewend bent. 
De werknemers van A1 Werkplan B.V.  zullen worden overgenomen en A1 Werkplan B.V. zal haar activiteiten onder de zelfde naam voortzetten.

Voor meer informatie over A1 Werkplan B.V. kunt u contact op nemen met Erik Oberndorff, +31(0)6 22794822.Gepubliceerd op: 01-07-2016 Share this:


Vacancies


Search Vacancie


Kaasmakerstraat 40
3194 DJ Hoogvliet
The Netherlands

Mauritslaan 49
kantoor 7.1.22
6129 EL Urmond
The Netherlands

T +31 (0)10 433 58 29
E info@dbpmanagement.com
privacy statement medewerkers - privacy statement niet medewerkers